Impressum
Volgens § 5 TMG:

Casa le Querce di Eichler
Daniela Derlet-Eichler & Jörg Eichler
Loc. Cantagallina 12
06061 Castiglione del Lago, Italia

e-mail: cantagallina@email.de 

Partita IVA: IT03544240546

Uitsluiting van aansprakelijkheid:

Aansprakelijkheid voor inhoud
Die inhoud van deze pagina's zijn gemaakt met grote zorg. Voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de inhoud, nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens § 7 1 TMG voor eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij niet verplicht als een service provider om verzonden of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen te verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten blijven onaangetast. Echter, een relevante verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van de kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen we geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud ervan aanvaarden. De aanbieder of exploitant is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen. Een permanente controle van de gelinkte pagina's is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij onmiddellijk dergelijke links te verwijderen.

Auteursrecht
De site-inhoud op deze pagina's is onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Kopiëren, bewerken, distributie en elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet is gemaakt door de exploitant, wordt met het copyright van derden rekening gehouden. Bijdragen van derden worden als zodanig gemarkeerd. Mocht u schending van het auteursrecht opmerken, vragen wij om een ​​bericht. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Datenschutz
Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke gegevens. Het verzamelen van persoonlijke gegevens (zoals naam, adres of e-mailadres) worden verzameld, dit is zo veel mogelijk op vrijwillige basis. Deze gegevens zijn niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Wij wijzen erop dat de gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld bij het communiceren via e-mail) leemten in de beveiliging kunnen hebben. Een volledige bescherming van gegevens tegen ongeoorloofde toegang door derden is niet mogelijk. Het gebruik van gepubliceerd onder het impressum verplichting door derden voor het verzenden van ongevraagde reclame en voorlichtingsmateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk verboden. De exploitanten van de sites nemen uitdrukkelijk juridische stappen in het geval van ongevraagde promotionele informatie, zoals spam e-mails.

Bron: eRecht24.de - Internet recht advocaat Sören Siebert